Tafel Goochelen

Tafel Goochelen, ook wel Close-Up Magic genoemd, is het soort magie waarin Bart zich heeft gespecialiseerd. Dit is het soort magie waar de toeschouwers enkele centimeters vandaan zitten, dus echt met de neus erbovenop! Dit is ook het soort magie dat u op tv ziet van Victor Mits en Dynamo. Magie die niemand gelooft, totdat ze het met hun eigen ogen zien!

"Zie de magie en geloof in het onmogelijke"

Tafel Goochelen Optreden Bart Uriot
Zakelijk

Bart Uriot Goochelen Bedrijfsfeest

Magie voor uw bedrijfsevenement

Zakelijk magie

Een Jubileum, bedrijfsfeest, bedrijfsopening of beurs. Bij dit soort evenementen wilt u de gasten een leuke tijd bezorgen. Bart zorgt ervoor dat de gasten vermaakt worden en dat ze uw event of product niet zullen vergeten.

Close-Up Magic

Bart zal naar de gasten toe gaan en ze een ongelofelijke ervaring geven. Ze zullen niet alleen ongelofelijke dingen zien, maar ook zelf doen. Bart betrekt namelijk de gasten actief mee in zijn magie waardoor niet alleen hij, maar ook de gasten onverklaarbare dingen zullen doen.

Beurs

Bij een beurs wilt u zoveel mogelijk mensen lokken naar de stand om uw product te promoten. Magie is erg visueel en dus ideaal om de aandacht te trekken van de mensen. Promoten van producten is niets nieuws voor Bart. Hij heeft al lange tijd ervaring bij zijn sponsor AEY Catcher waar hij de producten promoot met een ervaren team van internationale goochelaars.

Geef uw Gasten uw Eigen Bedrukte
Speelkaarten Cadeau.Bij een optreden van Bart Uriot kunt u ervoor kiezen om uw gasten uw eigen gepersonaliseerde speelkaarten cadeau te geven.

Bart Uriot Speelkaarten voor uw bedrijf
Cartamundi Speelkaarten voor uw bedrijf
Speelkaarten Cartamundi voor uw bedrijf

Al vanaf €250 heeft u 75 eigen bedrukte professionele speelkaarten sets die u kunt weggeven. Dit is dus de laagste prijs van Nederland (€3.33 per kaartspel) voor de beste kwaliteit speelkaarten in de wereld met uw logo.Een uniek geschenk om uw gasten te geven:

Geef uw gasten de hoogste kwaliteit speelkaarten van de wereld cadeau en dat met uw eigen bedrijfslogo erop!

Bart treed met uw eigen speelkaarten op:

Doordat de kwaliteit van de kaarten de beste in de wereld zijn kan Bart ook met uw eigen speelkaarten optreden. Kunt u zich voorstellen hoe verrast uw gasten zullen zijn wanneer ze speelkaarten van het eigen bedrijf zien en dan moeten ze nog verwonderd worden!

Herinneringen "om mee naar huis te nemen":

Sommige van uw gasten ontvangen een magisch souvenir, dat tijdens de magie wordt gemaakt en de gasten een levenlang aan uw feest maar nu dus ook aan uw bedrijf zal laten herinneren

Plezier na uw feest:

Gasten vragen altijd aan Bart of ze iets kunnen leren. Bij uw eigen kaartspel komt ook een gratis uitlegvideo waar Bart in samenwerking met Holland Casino uw gasten uitlegt hoe speelkaarten professioneel geschud moeten worden

De beste kwaliteit van de wereld:

Cartamundi Speelkaarten zijn de beste van de wereld, Bart gebruikt zelf geen andere. Cartamundi is gevestigd in Turnhout België en is al sinds 1765 bezig. Bart kan u de beste speelkaarten in de wereld zo goedkoop aanbieden doordat hij als enige een speciale afspraak heeft met Cartamundi